Welkom! Dit is onze toegewijde team.

Wie zijn wij

Vanuit Beijersbergen Ontwerp, Bouw en Adviesbureau BV & Beijersbergen Wonen en Zorgvastgoed BV h.o.d.v. Fivente worden de diverse locaties van Nieuw Hollands Wonen ontwikkelt. Met onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van ontwerp wonen en zorgvastgoed inclusief styling zijn wij samen met onze gedreven achterban de promotor van Nieuw Hollands Wonen.

We halen alles uit de kast om elke ontwikkeling of project naar wens te realiseren en steeds weer binnen budget en binnen de afgesproken termijn. Zo hoort het ook wat ons betreft en zo hebben we ons werk in de afgelopen 20 jaar altijd ´gewoon´ gedaan.

Welkom!

Dit is ons toegewijde team.

Vanuit Beijersbergen Ontwerp, Bouw en Adviesbureau BV & Beijersbergen Wonen en Zorgvastgoed BV h.o.d.v. Fivente worden de diverse locaties van Nieuw Hollands Wonen ontwikkelt. Met onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van ontwerp wonen en zorgvastgoed inclusief styling zijn wij samen met onze gedreven achterban de promotor van Nieuw Hollands Wonen. We halen alles uit de kast om elke ontwikkeling of project naar wens te realiseren en steeds weer binnen budget en binnen de afgesproken termijn. Zo hoort het ook wat ons betreft en zo hebben we ons werk in de afgelopen 20 jaar altijd ´gewoon´ gedaan.

Bert Beijerbergen

Bert Beijersbergen

Mede oprichter

Bert Beijersbergen is als bouwkundige in de afgelopen decennia betrokken geweest bij de bouw en renovatie van een groot aantal ziekenhuizen, verpleeghuizen en ander (zorg)vastgoed. Zijn levensinstelling: als je ziet dat het beter kan, moet je er iets aan doen…

Suzanne de Groot

Suzanne de Groot

Mede oprichter

Susanne de Groot weet, met al ruim 17 jaar ervaring als projectadviseur in de zorg, de vertaling te maken tussen de eindgebruiker, de opdrachtgever en de bouw op gebied van huisvesting, interieur, afbouw en facilitair.

Door haar ervaringen, waarbij ze dicht bij de eindgebruikers staat, is zij mede oprichter geworden van het gedachtengoed Nieuw Hollands Wonen®. Het concept van Fivente.

Bas Beijersbergen

Junior projectleider

Bas Beijersbergen is binnen Beijersbergen BV verantwoordelijk voor de coördinatie van de projecten.

Ilona Lamboo

Gedreven zeer ervaren manager in ziekenhuis-en zorgwereld. Ik deel graag mijn kennis met de collega’s binnen Fivente en vervul bij diverse projecten een adviserende rol rondom een passende zorgformule. Ook adviseer en realiseer ik ziekenhuis verplaatste zorg en herontwerp ik logistieke (zorg) processen met behulp van leanmethodiek. Deze opleiding heb ik gevolgd en afgerond bij Prof. Ronald v.d. Does aan de UvA. Ik ben gedreven om de woonzorg wereld mooier te maken en de juiste zorg op de juiste plaats en het juiste moment te leveren waarbij eigen regie op je leven zeer hoog in het vaandel staat.

Dimitri Nanning de Jong

Planontwikkelaar

Mijn “werkervaring” in de ouderenzorg begon in 1997 toen ik voor mijn ouders onder andere de stoep onkruidvrij maakte en op zondagochtend koffie schonk voor de bewoners  van hun kleinschalige woon en- zorgvoorziening voor kwetsbare ouderen in Gelderland. Dit was een van de eerste iso/hkz erkende kleinschalige  particuliere woon -en zorgvoorzieningen voor ouderen in Nederland.

Mijn ouders waren zeer goed in het geven van liefdevolle en aandachtgerichte zorg aan deze kwetsbare ouderen.

Later zag ik echter dat er een andere “taal” werd gesproken door vastgoedontwikkelaars, aannemers, beleggers en aan de andere kant van de tafel de zorg exploitant.

Ik begon een onderneming om deze ‘brug’ te zijn en heb vanaf circa 2011 tot op heden vele startende en bestaande zorg exploitanten, ontwikkelaars en aannemers ondersteund met onder andere: exploitatie advies (haalbaarheid), vastgoed verhuur/verkoop, demografische onderzoeken verricht, en als gedelegeerd ontwikkelaar werkzaam geweest voor de ontwikkeling van kleine tot middelgrote (zorg)vastgoedprojecten in het hele land.

Expertise:

  • Zorgvastgoed ontwikkeling
  • Verkoop / Verhuur
  • Zorgvastgoed
  • Zorg Exploitatie (haalbaarheid)
  • Zorgvastgoed Beleggingen
  • Demografische onderzoeken