Diverse Woningen

Zoals hiervoor aangegeven, zijn veel huizen en appartementen in ons land niet of nauwelijks aangepast aan de maatschappelijke veranderingen. Nieuw Hollands Wonen brengt daar verandering in. Hoewel de woningen tegen relatief lage kosten gerealiseerd moeten worden binnen het wooncomplex, beschikken ze toch over alles wat de bewoners nu en in de toekomst nodig hebben. Wat zoal? In de bijschriften bij deze plattegrond leest u er het fijne over…
  • Alle woningen beschikken over een royale keuken, grote living een ruime badkamer die aansluit op de eveneens ruime slaapkamer (zodat alle kamers goed toegankelijk zijn voor mensen met rolstoelen en rollators).
  • De woningen zijn ´eenzijdig´ gericht op de buitenruimte en hebben een doorlopende gevel waardoor de bewoners veel licht en zich hebben en de ´blik naar buiten is gericht´.
  • De aanschaf van een Nieuw Hollandse-woning is een verstandige investering voor jong en oud.
  • De centrale toegang tot elk wooncomplex heeft, net als het inpandig ‘verbindingsgebied’, een ontmoetingsfunctie en biedt toegang tot de woningen die allemaal binnendoor bereikbaar zijn.
  • De buitenruimte van de complexen vormt een belangrijk onderdeel van de vormgeving van de ‘woningplattegrond’ en bevindt zich –anders dan bij reguliere projecten– min of meer langs de gehele woning (waardoor deze heel natuurlijk aansluit op de binnenruimte, wat het aantrekkelijk maakt om zowel binnen als buiten te verblijven)
Driekamerappartement

Driekamerappartement

Tweekamer zorgappartement

Tweekamer zorgappartement

Zorgstudio

Zorgstudio